nieuws

NVA overweegt royement voor Meeùs

Archief

Als de situatie is zoals die nu uit de media blijkt, dan gaan hier sancties plaatsvinden, zegt de NVA, in reactie op publicaties in tv-programma Nova en het Financieele Dagblad over productieafspraken tussen Aegon en Meeùs

De NVA wil echter eerst Meeùs horen. Aegon ontkent: De gepubliceerde contracten uit 1998 zijn nooit getekend en de afspraken met directieleden dienen om de verkoop van Aegon-producten te stimuleren. Maar dat zijn geen productieafspraken. De aandelen van Aegon in de Meeùs-productie zijn nu 20% (Schade) en bijna 40% (Leven). Fred Crone en Frank Heemskerk (PvdA) hebben Kamervragen gesteld aan minister Zalm.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.