nieuws

NVA overhandigt ‘Den Haag’ rapport

Archief

pleit de NVA voor verdergaande maatregelen dan de Commissie-De Ruiter eerder heeft gedaan

Zo wil de NVA uiteindelijk volledige, bij wet geregelde kostentransparantie; niet alleen voor beleggingsverzekeringen maar voor alle vermogensopbouwproducten. Ook bepleit de NVA handhaving van de afspraken op grond van de Adviesmatch en benadrukt zij het belang van gelijke kansen voor financiële aanbieders. NVA-voorzitter Bob Veldhuis (derde van links) overhandigde vorige week het rapport aan de Tweede Kamer. Op de foto van links naar rechts: Staf Depla (PvdA), Ewout Irrgang (SP), Bob Veldhuis (NVA), Jan ten Hoopen (CDA), mw. D. Vente (wnd griffier) en Elly Blanksma (CDA).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.