nieuws

NVA neemt afscheid van voorzitter

Archief

De NVA neemt op woensdag 18 mei officieel afscheid van zijn voorzitter Dick de Bruin. In het Singer Theater in Laren wordt de scheidende praeses vanaf 16.00 uur een afscheidsbijeenkomst aangekomen.

De Bruin was gedurende “vier mooie buitengewoon intensieve jaren” voorzitter van de NVA, een functie die hij combineerde met zijn baan als directeur van assurantiebedrijf Kettlitz & Deenik in Nieuwegein. Vanwege zijn vertrek als voorzitter schenkt De Bruin aan het Singer Museum een kunstwerk dat zal worden betaald uit de bijdragen van de bijna zevenhonderd NVA-leden. Als opvolger van De Bruin is bestuurslid Bob Veldhuis (39) unaniem voorgedragen. De stemming over zijn kandidatuur vindt dezelfde dag plaats tijdens de ledenvergadering van de tussenpersonenorganisatie. Ook Veldhuis combineert zijn nieuwe functie met dat van vennoot van de Veldhuis Keizer Verzekeringsgroep (Heerde). 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.