nieuws

NVA-lid koopt NBVA-kantoor op

Archief

NVA-lid Titulaer & Westerterp in Breda neemt per 1 januari volgend jaar branchegenoot Bax Verzekeringen (NBVA) in Etten-Leur over.

De overname omvat de assurantieportefeuille en het hypotheekbedrijf van Bax Verzekeringen, waarmee Titulaer & Westerterp al enige jaren nauw samenwerkt. Directeur/eigenaar Theo Bax wil zich vanaf volgend jaar meer gaan richten op zijn bedrijven voor o/g-makelaardij en projectontwikkeling.
De samenwerking met Titulaer & Westerterp wordt voortgezet op het gebied van hypotheken en financiële planning. Daartoe wordt een vestiging van Bax Makelaardij ondergebracht in het pand van Titulaer & Westerterp aan de Seeligsingel in Breda. Omgekeerd neemt het NVA-lid zijn intrek in het kantoor van Bax in Etten-Leur voor verkoop van verzekeringen en hypotheken.
Met de overdracht van assurantieportefeuille en hypotheekbedrijf gaan drie medewerkers van Bax mee over naar Titulaer & Westerterp. De totale bezetting komt daarmee op 22 medewerkers. Het NVA/NVGA-kantoor heeft volmachten van AXA, Amev, Delta Lloyd, Europeesche en Das Rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.