nieuws

NVA-leden geven straks geen retourprovisie weg

Archief

Een overgrote meerderheid van NVA-leden zegt geen retourprovisie aan klanten te geven na afschaffing van artikel 16 Wabb (per 1 januari 2000). Dit blijkt uit een steekproef van de NVA onder zestig leden.

Slechts 4% zegt van plan te zijn retourprovisie door te geven. In weerwil van deze principiële houding verwacht 50% van de ondervraagden dat bedrijven om retourprovisie zullen vragen en 37% verwacht dat particulieren dat ook gaan doen. De NVA presenteerde deze resultaten onlangs op een reeks van Wabb-bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.