nieuws

NVA-kantoor P. Schreuder & Co 90 jaar oud

Archief

Het Rotterdamse assurantiebedrijf P. Schreuder & Co bestaat op 18 januari exact negentig jaar. Het NVA-kantoor viert dit jubileum met zijn medewerkers en driehonderd (kern)relaties in het Zalmhuis in de Maasstad.

P. Schreuder & Co (26 medewerkers), registermakelaar in assurantiën, is volledig eigendom van Elwyn Schreuder (52), behorend tot de derde generatie. Hij trad in 1977 toe tot het familiebedrijf. Hij was onder meer de motor achter de expansie in de jaren na 1995. Achtereenvolgens werden sindsdien de bedrijven Kruys & Co Assuradeuren (Rotterdam),  De PensioenDesk (Papendrecht), Heintz (Rotterdam), Eurappel (Rotterdam) en Jan Canters (Den Haag) overgenomen. Inmiddels heeft het assurantiebedrijf volmachten van acht verzekeraars. In 2003 werd zusterorganisatie Schreuder Advies en Risk Management opgericht.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.