nieuws

NVA helpt leden bij verbetering kwaliteit kantoororganisatie

Archief

De NVA gaat de aangesloten kantoren ondersteunen in de verbetering van hun organisatie. De ondersteuning kan zowel individueel als in groepsverband van zes kantoren plaatsvinden.

In samenwerking met het adviesbureau TC-Management Consultants is het eerste kwaliteitszorgproject met vier assurantiekantoren inmiddels van start gegaan.
Het één jaar durende project omvat het analyseren, verbeteren, en vastleggen van bedrijfsprocessen in een kwaliteitshandboek. In de vierde en laatste fase kunnen de kantoren beslissen of zij in aanmerking willen komen voor certificering volgens ISO-normen.
Na het jaar moet door middel van workshops en advisering van de (medewerkers van de) kantoren een kwaliteitssysteem zijn ontwikkeld.
De belangstelling voor het project is groot, zegt de NVA. Van de circa duizend kantoren zouden er 150 positief hebben gereageerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.