nieuws

NVA boos over route vergunningaanvraag

Archief

De NVA is boos op de AFM over de wijziging in de route van de vergunningaanvraag WFD

“Volgens eerdere afspraken zou de vergunningaanvraag in beginsel via de stichting (STFD, red.) lopen en nu kiest men ervoor om de aanvraag ook via de AFM te laten lopen”, aldus de NVA. “De STFD heeft als taak het begeleiden en ondersteunen van de vergunningaanvraag. Onvolledigheden in de aanvraag komen nu ook bij de AFM terecht. Dit is een verslechtering van de positie van de aanvrager”, vindt de NVA. Verder stoort het de NVA dat de AFM het digitale paspoort niet accepteert als elektronische handtekening onder de vergunningaanvraag. De AFM laat weten dat er “niets nieuws onder de zon is”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.