nieuws

Nuts/Volker Stevin

Archief

Koninklijke Volker Stevin heeft per 1 januari haar collectieve ziektekostencontract ondergebracht bij Nuts. Het contract is tot stand gekomen via bemiddeling van Aon Consulting. Volker Stevin, die vooral actief is op het terrein van de bouw- en infrastructuurprojecten, telt 8.758 medewerkers.

Noordhollandsche
Als alternatief voor de gezinsongevallenverzekering is het in de Combipolis van de Noordhollandsche van 1816 sinds 1 januari ook mogelijk de persoonlijke ongevallenverzekering op te nemen.
Audalet en ANW
Het Audalet-rekenmodel A-Letsel wordt binnenkort uitgebreid met een ‘kladblok’ waarmee de hoogte van een ANW-uitkering voor verschillende groepen nabestaanden kan worden berekend. Dit ‘ANW-kladblok’ wordt opgenomen in de nieuwe release, die voorjaar 1997 verschijnt.
Nieuw adres IG&H
IG&H Management Consultants, de fusie van IRM Consult en Van der Geer & Van Hasenbroek, is vanaf de jaarwisseling gevestigd aan de Vijzelmolenlaan 16-18, 3447 GX Woerden, tel. 0348-49.63.00/fax 49.63.99.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.