nieuws

Numerando gaat naar één pand

Archief

De Numerando Groep, actief in onder meer detachering en werving- en selectie, centraliseert zijn dienstverlening. De kantoren in Amersfoort en Breda zijn gesloten.

Waar voorheen nog sprake was van uitbreiding van het kantorennetwerk over Nederland, is nu besloten de zes werkmaatschappijen onder te brengen in één pand, centraal gelegen in het land.
“Als wij bij een klant zitten, praten we over het totale concept met betrekking tot werk en niet alleen over detachering, werving- en selectie of opleiding. Het is altijd een mix van onze diensten. Vandaar dat wij besloten hebben al onze activiteiten onder te brengen in één pand, centraal in het land en dat is Zeist geworden”, vertelt Lex Versteeg, één van de drie directeuren van de Numerando Groep.
Het sluiten van de kantoren in Amersfoort en Breda heeft geen noemenswaardige gevolgen gehad voor het personeel. “Twee medewerkers hebben een andere baan gezocht. Uiteraard is wel de reistijd, zeker vanaf Breda aanzienlijk langer geworden. Dat is gewoon een ramp. Maar de verhuizing was al een half jaar intern bekend”, zegt Versteeg.
De Numerando Groep telt momenteel honderd medewerkers in vaste dienst. Volgend jaar wil het bedrijf groeien naar 150 medewerkers. “Wij constateren ondanks de ingezakte arbeidsmarkt, een sterke groei. Wat wij merken is dat onze klanten werken met een shortlist. Zij willen vooral samenwerken met de grotere kantoren. Dat werkt in ons voordeel”, aldus Versteeg.
Het nieuwe adres van de Numerando Groep luidt: Amersfoortseweg 10E, 3705 GJ Zeist, telefoon 030-693.50.50 en fax 030-693.50.55.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.