nieuws

Nu ook polismutaties via extranet Unigarant

Archief

Unigarant heeft de functie van polismutaties toegevoegd aan Salesgarant, het extranet voor particuliere schadeverzekeringen. Tussenpersonen kunnen daardoor wijzigingen op polissen zelfstandig uitvoeren.

De nieuwe functie kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid en eenvoud, stelt Unigarant op basis van een proefproject eind vorig jaar waaraan diverse tussenpersonen hebben deelgenomen. Het rechtstreeks invoeren en muteren van polisgegevens door het intermediair levert veel kosten- en tijdsbesparing op, aldus de maatschappij. Unigarant werkt samen met bijna achthonderd tussenpersonen. Vorig jaar verwerkte Unigarant bijna 200.000 polissen via haar extranet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.