nieuws

NTS lanceert nieuwe dienst

Archief

De Nationale Taxatie Service (NTS) is gestart met de Hypotheek Pakket Service, een digitale notarisservice die de communicatie regelt vanaf het verzenden van het dossier tot het passeren van de hypotheekakte.

“Het is een service voor onze 2.100 aangesloten tussenpersonen”, aldus NTS. Tevens is het concept ‘Huisin’ ontwikkeld. Daarmee kunnen woningverkopers hun huis via een tussenpersoon gratis op internet plaatsen. “Wij hebben daartoe van alle gemeenten in Nederland de domeinnamen geregistreerd.”
Projectmanager Edward Hollander benadrukt dat NTS zelf geen advieswerkzaamheden verricht. De diensten van zowel Hypotheek Pakket Service en beleggingsmaatschappij Fortfolio zijn uitsluitend bedoeld voor het intermediair. Hypotheek Pakket Service en Fortfolio zijn twee zusterbedrijven van NTS, die vallen onder NVP Capital.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.