nieuws

NTS lanceert nieuwe dienst

Archief

De Nationale Taxatie Service (NTS) gaat 1 juli van start met de Hypotheek Pakket Service, een digitale notarisservice die de communicatie regelt vanaf het verzenden van het dossier tot het passeren van de hypotheekakte

“Het is een service voor onze 2.100 aangesloten tussenpersonen”, aldus NTS. “Wij sluiten zelf geen hypotheken.” Tevens is het concept ‘Huisin’ ontwikkeld. Daarmee kunnen woningverkopers hun huis via een tussenpersoon gratis op internet plaatsen. “Wij hebben daartoe van alle gemeenten in Nederland de domeinnamen geregistreerd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.