nieuws

Novus-bedrijven verder onder handelsnaam ‘5-Star’

Archief

Novus Benelux, de moedermaatschappij van Novus Licentie in Sappermeer, heeft de handelsnaam van de Nederlandse organisatie gewijzigd in ‘5-Star’.

De naamswijziging is volgens de Nederlandse keten van autoruitreparatiebedrijven het direct gevolg van een rechterlijke uitspraak, aldus account-manger E.M.G. Hoyer van de Nederlandse autoglasherstelketen.
Vorige maand werd de licentie-overeenkomst met de Nederlandse glasherstelketen opgezegd door het Amerikaanse moederbedrijf Novus Incorperated.
De naamsverandering leidt niet tot wijzigingen in telefoonnummer (06-8440) of netwerk. Volgens Hoyer heeft ‘5-Star’ circa 60 vestigingen in ons land.
In de Nederlandse markt van autoglasreparatie zijn eerder al nieuwe aanbieders verschenen, waaronder Autofocus en Autoruiten Combinatie Nederland (ACN). De markt wordt gedomineerd door de grootste keten van Carglass.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.