nieuws

Nova koppelt met alle assurantieprogramma’s

Archief

In het vorige nummer van AM is in het artikel “De kerngegevens van assurantieprogramma’s” weergegeven met welke acceptatieprogramma’s de diverse pakketten gekoppeld kunnen worden. De Noordhollandsche van 1816 werkt reeds langer dan een jaar met groot succes met het acceptatie-systeem Nova. Het is ons opgevallen, dat bij de programma’s van ACT, Anva en Exact noch onze naam, noch de naam van ons acceptatie-systeem Nova wordt genoemd. Juist ACT en Anva waren de eerste systeemhuizen welke in staat waren met Nova te werken.

De Noordhollandsche van 1816, wil u daarom graag laten weten dat Nova een centraal acceptatie-systeem is en álle assurantieprogramma’s met dit acceptatie-systeem kunnen koppelen. J. Spaan, Noordhollandsche van 1816

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.