nieuws

NotaBox

Archief

Om het fysieke postverkeer terug te dringen en de service aan aangesloten tussenpersonen en hun klanten uit te breiden, biedt Voogd & Voogd polishouders de mogelijkheid premienota’s digitaal te ontvangen in de NotaBox van Rabobank en Privver van TNT Post.

MKBdirect.nl
Op de website MKBdirect.nl is het mogelijk zakelijke verzekeringen van De Goudse en Reaal te vergelijken en de premies te berekenen. Ook kan de premie voor het aov-pakket van Generali berekend worden. Het sluiten van deze polissen via de website wordt op een later tijdstip mogelijk. De site is een initiatief van vergelijker www.geencentteveel.nl en de tussenpersoon Comoditas.
Thuiswerkplekken
Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten, gaat nog dit jaar bij Interpolis 280 werkplekken voor callcentermedewerkers implementeren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.