nieuws

Noordhollandsche komt met extra kosten-polis

Archief

De Noordhollandsche heeft voor bedrijven die ‘op locatie werken’ een verzekering ontwikkeld, die de extra kosten vergoedt voor opheffing of beperking van bedrijfsschade.

De bedrijfsschadepolis is volgens de Noordhollandsche niet ‘passend’ voor bedrijven die niet op een vast risico-adres werkzaam zijn. Immers, bij bedrijfsschade kan een deel van het werk altijd doorgang vinden.
De maatschappij heeft voor deze categorie bedrijven de Extra Kosten-polis met premie-risquedekking ontwikkeld. Derhalve wordt geen onderverzekering toegepast.
De polis vergoedt alle kosten die in overleg met de maatschappij worden gemaakt om onderbreking van de produktie of stilstand van het bedrijf door een gedekte schade aan verzekerde gebouw of inventaris/materieel.
De Noordhollandsche mikt met deze nieuwe polis op de doelgroep van onder meer aannemers, dakbedekkers, cv-installateurs, schilders, en electrotechnische installatiebedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.