nieuws

Noordhollandsche kiest ook voor ACE van ABZ

Archief

Schadeverzekeraar Noordhollandsche van 1816 gaat zijn intermediair de dienst ACE van ABZ aanbieden. Hierdoor kunnen zij voortaan kosteloos elektronische informatie uitwisselen met verzekeraars.

ABZ start 1 januari met deze dienst die het mogelijk maakt dat tussenpersonen via het aloude ADN-postbussysteem of via de Generieke Interface Manager (GIM) elektronisch berichten uit kunnen wisselen met verzekeraars. Voor tussenpersonen die niet over één van deze twee aansluitingen beschikken, kan de dienst ook via een internettoepassing gebruikt worden.
Met de keuze voor ACE zegt de Noordhollandsche van 1816 de ketenintegratie in de branche een extra impuls te willen geven.
Andere verzekeraars die vanaf 1 januari ACE gaan implementeren zijn Aegon, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, De Leeuwarder Onderlinge en Nationale-Nederlanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.