nieuws

NOG introduceert Verzamelpolis

Archief

NOG heeft een nieuwe pakketverzekering op de markt gebracht onder de naam Verzamelpolis, waarbij een gespreide maandbetaling en een aantrekkelijke no-claimregeling de belangrijkste speerpunten zijn.

De Verzamelpolis omvat de dekkingsrubrieken opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, auto, en ongevallen. De pakketpolis moet uit minimaal twee van bovengenoemde rubrieken bestaan.
Omdat de premie gespreid wordt geïncasseerd, betaalt de verzekerde geen maandopslag of poliskosten.
No-claimregeling
Het financieel voordeel van de pakketpolis komt tot uiting in de no-claimregeling: de verzekerde krijgt een maandpremie teruggestort als hij een jaar niet heeft geclaimd. De no-claimregeling geldt niet voor auto- en ongevallenverzekeringen.
De introductie gaat gepaard met een uitgebreide DM-ondersteuning, informatiebrochure en gecombineerd aanvraagformulier. Een cd met klassiekers als ”t Autootje’ en ‘Kom van dat dak af’ illustreert de zes verschillende verzekeringen uit de Verzamelpolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.