nieuws

Nog een letsel- telefoon erbij

Archief

In navolging van o

a. mr W.J. Gelderblom en J. de Bruijn is er per 1 juni nog een informatienummer voor slachtoffers van ongevallen bijgekomen. Het nieuwe (gratis) 06-nummer is een initiatief van mr P.G.A. Aarts, advocaat te Breda en Veldhoven (aangesloten bij de Vereniging van Letselschade-Advocaten), en mr L.J. Noordsij van het Letselbureau in Tilburg (aangesloten bij het Nederlands Instituut van Schaderegelaars). De ‘Letsel-Telefoon’ (06-022.07.75) is 24 uur per dag bereikbaar. “Naast telefonische informatie wordt binnenkort ook de mogelijkheid geboden via een website op het internet vragen rondom afhandeling van letselschade aan deskundigen voor te leggen”, aldus de initiatiefnemers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.