nieuws

Nobilas koopt Aon-dochter

Archief

Nobilas, de autoschadedochter van Akzo Nobel die binnenkort ook in ons land actief wordt, heeft het Britse Aon Motor Accident Management overgenomen van Aon.

“Hiermee hebben we meteen een vooraanstaande positie in het meest ontwikkelde autoschademanagementland van de wereld”, zegt Rob Klinkert, regiomanager Benelux bij Nobilas. Vorig jaar praatte Nobilas al met Aon over internationale samenwerking.
De overname heeft voor ons land geen directe gevolgen, maar zal volgens Klinkert het aanzien van Nobilas, dat onlangs de hoofdvestiging in Hoofddorp betrok, wel vergroten. “En het geeft aan dat Akzo Nobel deze activiteit zeer serieus neemt.” Binnen afzienbare tijd gaat Nobilas in ons land van start met het coördineren van autoherstelwerkzaamheden binnen een netwerk dat uiteindelijk moet uitgroeien tot zo’n 125 bedrijven. Er zijn al contracten gesloten met Avis en LeasePlan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.