nieuws

NN voegt zes polissen toe aan ZekerheidsPakket Particulieren

Archief

Nationale-Nederlanden heeft zes verzekeringen en een nieuwe rubriek toegevoegd aan het ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP).

Het betreft een rechtsbijstandsverzekering (Recht en Plicht), een verzekering voor een drijvende woning (Wonen), een motor-, oldtimer- en toercaravan/aanhangerverzekering (Vrije Tijd) en een ongevallenverzekering (in de nieuwe rubriek Inkomen). De pakketkorting bedraagt nog steeds 2% per extra rubriek, maar omdat de rubriek Inkomen is toegevoegd, kan de pakketkorting oplopen tot 8%. Voorheen was dit 6%.
Wie daarnaast een autoverzekering combineert met een verzekering uit de rubriek Wonen, krijgt 4% extra korting op de autopolis. Tevens heeft NN met Mijn Klantenmap voor het intermediair de mogelijkheid geïntroduceerd om premieberekeningen op te slaan en aanvragen op een later tijdstip in te dienen.
De eerder aangekondigde kostbaarhedenverzekering en de woonlasten aov zitten nog niet in het pakket. “Daarmee volgen we de markt en dus wachten we er voorlopig nog mee”, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.