nieuws

NN vernieuwt haar studieverzekering

Archief

De studieverzekering van Nationale-Nederlanden is vernieuwd. De introductie van de produktaanpassingen wordt begeleid door een nieuwe campagne die van start is gegaan. Daarin staat ‘jong talent’ centraal.

Talentvolle kinderen op muzikaal, intellectueel of sportief gebied kosten handenvol geld, is de boodschap die NN uitdraagt.
Door bezuinigingen op de studiefinanciering worden ouders van kinderen voor steeds hogere financiële lasten geplaatst. NN schat de gemiddelde bijdrage van ouders of van studenten bovenop de studiebeurs ligt rond f 600 tot f 700 per maand.
De vernieuwde studieverzekering maakt het mogelijk te sparen voor (hogere) studielasten. De looptijd van de polis is minimaal 15 jaar. De premie is verlaagd naar f 30 (was f 50) per maand. Het maximumtarief bedraagt f 150 per maand. Tegen geringe premiestoeslag kan de verzorgersclausule worden opgenomen: bij overlijden van de ‘verzorger’ wordt de premiebetaling voortgezet door de maatschappij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.