nieuws

NN verlaagt rente op consumptief krediet

Archief

Nationale-Nederlanden heeft de rente op consumptief krediet verlaagd in navolging van de daling van de wettelijke maximumtarieven (WCK) begin deze maand.

De rente op doorlopend krediet is gemiddeld met 0,5% verlaagd tot 8,1% (8,7%) voor Spaar/Leen-rekeningen boven de f 50.000 en tot 7,5% (7,9%) voor FlexKrediet boven deze som. Voor FlexKrediet beneden het WCK-maximum van f 50.000 is het tarief verlaagd naar 8,3% (8,9%).
De rente voor de persoonlijke lening (Perfectlening) langer dan zestig maanden komt bij f 50.000 uit op 8,2% (8,8%), en boven deze WCK-grens op 7,9% (8,8%). Dat betekent een gemiddelde renteverlaging van 0,8%, aldus NN.
De rente van het aandelenleaseproduct PlanVermogen, waarmee rechtstreeks wordt belegd in het Nederland Plus Fonds van NN, is verlaagd tot 8,9% (9,4%) voor leasebedragen boven f 25.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.