nieuws

NN test kennis intermediair

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert volgende week een Inkomens Game voor tussenpersonen. Via e-learning daagt NN het intermediair uit om de kennis van inkomensverzekeringen te toetsen en onderling uit te maken wie zich de Inkomensexpert 2007 mag noemen.

Doel van het initiatief is tussenpersonen te ondersteunen bij hun adviestaken. De deelnemers zullen gedurende zes weken in zes rondes informatie verwerken en vragen beantwoorden. Elke ronde duurt zes dagen. Aan de eerste vier vragenrondes kan iedere deelnemer meedoen. Na elke ronde wordt de winnaar bepaald op basis van het aantal juist beantwoorde vragen binnen de beschikbare tijd van twee minuten.
Na vier rondes gaan alleen de beste twintig door naar ronde vijf en zes. Ronde vijf bestaat uit een open vraag over praktijksituaties en bij ronde zes beoordeelt een professionele jury een uitgevoerde opdracht.
De winnaar wint een Wii-spelcomputer. Als de Inkomens Game dit jaar meer dan driehonderd deelnemers telt, wil NN het initiatief volgend jaar herhalen. Inschrijven kan via www.nn.nl/inkomensgame nog tot uiterlijk 23 september.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.