nieuws

NN subsidieert dit jaar opnieuw autobeveiliging

Archief

Nationale-Nederlanden subsidieert de aanschaf van een SCM-gecertificeerd beveiligingssysteem voor auto’s ook dit jaar met f 200.

De maatschappij heeft dit besluit genomen op grond van de populariteit en effectiviteit van de anti-diefstalactie. In 1995, het eerste jaar van de actie, maakten 8.000 WA/Casco-verzekerden van de subsidiemogelijkheid gebruik. Vorig jaar grepen 4.000 nieuwe verzekerden de aanmoediging om hun auto te laten beveiligen aan.
Personenauto’s met een nieuwprijs van maximaal f 75.000, niet ouder dan drie jaar, en niet behorend tot een collectiviteit, komen in aanmerking voor de financiële tegemoetkoming.
NN past verder het Select-tarief voor personenauto’s toe in Midden Nederland (regio 3) en Zuid-Limburg (regio 5). Dat betekent dat autobezitters in deze gebieden, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, een premiekorting van 10% krijgen.
Taxi’s daarentegen krijgen een premieverhoging van f 200, nodig volgens NN om de rechtsbijstanddekking te bekostigen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.