nieuws

NN opent Euro Desk voor intermediair

Archief

Nationale-Nederlanden zegt als eerste verzekeraar een helpdesk te hebben geopend voor informatie over de invoering van de Euro, de nieuwe Europese munt die per 1 januari 1999 in ons land de gulden vervangt

De invoering van de Euro heeft ingrijpende gevolgen, onder meer voor verzekeraars. Financiële contracten, polissen, en hypotheken moeten worden omgerekend van guldens in Euro’s, en administratiesystemen moeten worden aangepast. Assurantietussenpersonen en hun relaties kunnen met hun vragen daarover terecht bij de Eurodesk van NN in het kantoor Haagse Poort, tel. 070 – 341.55.55/341.55.50 (fax). Het postadres is: NN Euro Desk, locatie B.11.038, postbus 90504, 2509 LM Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.