nieuws

NN marktleider individuele koopsommen

Archief

Interpolis zegt over 2004 zo’n € 890 mln omzet te hebben behaald uit individuele levenkoopsommen (zie AM Nieuwsdienst van 20 januari), maar is daarmee niet de marktleider in ons land. Dat blijft Nationale-Nederlanden, al noemt dit concern geen concrete cijfers.

“Kijkend naar onze productie herkennen wij de trend die het Centrum voor Verzekeringsstatistiek rapporteert”, zegt een woordvoerder van NN. Dat zou betekenen dat de individuele koopsomomzet van 2003 (€ 1.676 mln) bij Nationale-Nederlanden met zo’n 5% is gestegen tot circa € 1.750 mln. Een dergelijke premieomzet is gelijk aan een marktaandeel van zo’n 35%, tegen 17% voor nummer twee Interpolis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.