nieuws

NN komt met WGA-Eigen Beheer Daggeldverzekering

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert de WGA-Eigen Beheer Daggeldverzekering (WGA-EBD). De verzekering is aan te vragen via het extranet van NN.

“De WGA-EBD verzekering voldoet aan alle nieuwe wettelijke eisen en is eenvoudig aan te vragen via Mijn.NN.nl”, meldt NN. De verzekeraar speelt hiermee in op het feit dat per 1 januari alle werkgevers eigenrisicodrager voor de WGA kunnen worden. NN biedt bestaande WAO/WGA Eigenbeheer Daggeld relaties tegen een gelijke premie een 10-jaars WGA-EBD-dekking.
“Onze relaties kunnen rekenen op uitgebreide en deskundige re-integratieondersteuning”, zegt NN. Verder vallen alle ziektegevallen die zijn ontstaan vanaf 1 juli 2006 en leiden tot een WGA-uitkering onder de dekking. Voor bedrijven die voor 1 oktober beslissen, garandeert NN premiestabiliteit voor drie jaar na het sluiten van de polis. “Alleen bij een wijziging van de landelijke cijfers over de WIA-instroom, die het UWV heeft gehanteerd voor de vaststelling van de WGA-premie, passen wij in dezelfde mate het premiepercentage aan”, aldus NN.
De WGA-EBD is naast de onlangs geïntroduceerde Ziekengeldverzekering, het tweede inkomensproduct van NN dat via Mijn.NN.nl wordt aangeboden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.