nieuws

NN komt met nieuwe generatie spaarhypotheek

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een nieuwe generatie spaarhypotheek in de markt gezet. Het hypotheekproduct werd gelanceerd tijdens een introductiebijeenkomst voor het intermediair in Studio 21 in Hilversum.

De Optimaal Spaarhypotheek biedt volgens Nationale-Nederlanden de zekerheid van een (gegarandeerde) aflossing van de hypotheekschuld tegen voordeliger maandlasten dan de traditionele spaarhypotheek. Lagere maandlasten en een hoog gegarandeerd rendement zijn mogelijk doordat “lening en polis ieder een eigen rentevaste periode hebben”, benadrukt NN. De consument kan daardoor voor de lening een korte rentevaste periode (lage rente) kiezen en voor de levenpolis een lange rentevaste periode (hoge rente). “Het resultaat is een langdurig hoog gegarandeerd rendement en daarmee een lagere maandpremie”, stelt NN.
Offertes voor de Optimaal Spaarhypotheek kunnen door het intermediair via het extranet Mijn.NN.nl worden aangevraagd. “De gehele statusinformatie kan bovendien real time worden gevolgd”, aldus NN.
Ter gelegenheid van de introductie schonk NN € 10.000 aan de Johan Cruijff Foundation, die zich inzet om via sportbeoefening het geestelijke en lichamelijk welzijn van (gehandicapte) jongeren te bevorderen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.