nieuws

NN: je stoel staat al klaar!

Archief

‘Een goede werksfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht

‘ Dat beeld wil Nationale-Nederlanden oproepen in de nieuwe arbeidsmarktcampagne die het komende weekeinde van start gaat. Door de blijvende groei heeft NN permanent ruimte voor starters en voor werknemers in IT-functies. De allereerste uiting is een tv-commercial die zondagavond om 18.55 uur op RTL-5 verschijnt. Maandag is de spot te zien op Nederland 2 en 3 en Veronica om resp. 17.02 uur, 17.26 uur en 18.40 uur. Op zaterdag 19 juni verschijnen de eerste advertenties in het Algemeen Dagblad en de regionale bladen van Den Haag en Rotterdam. (Zie over personeelswerving ook pag. 43)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.