nieuws

NN: in 164 dagen miljoen Poolse pensioenpolissen

Archief

Het NN Pensioenfonds Polen heeft in 164 dagen tijd één miljoen pensioenverzekeringen verkocht.

NN wordt gesteund door een omvangrijke wijziging in het Poolse pensioenstelsel. Naast het staatspensioen is een mogelijkheid voor private pensioenopbouw gecreëerd. Polen jonger dan dertig jaar moeten zich dit jaar melden bij een privaat pensioenfonds, mensen tussen de dertig en vijftig jaar mogen dat doen. De totale doelgroep is zeven miljoen groot, op een totale Poolse bevolking van 38 miljoen.
Tussen 1 maart en 11 augustus is het NN Pensioenfonds erin geslaagd om één miljoen klanten binnen te halen. Daarmee bezet NN de derde positie op de markt, met een aandeel van 18%. NN verkoopt de pensioenpolissen via de eigen agenten en de filialen van Bank Slaski.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.