nieuws

NN geeft NVA en NBVA ¦ 80.000

Archief

Nationale-Nederlanden heeft f 80.000 geschonken aan de NBVA en NVA om initiatieven van het intermediair op het gebied van informatietechnologie te ondersteunen.

De beide standsorganisaties ontvingen ieder f 40.000. Het geld kan, wat NN betreft, besteed worden aan de standaardisering van formulieren, overdracht van kennis aan de leden via de ICT-commissies van de brancheorganisaties en het opzetten van een workshop voor leden en niet-leden.
Zowel NVA als NBVA zullen het geld onder meer aanwenden voor initiatieven die vanuit het e-Businessplatform gestalte krijgen. Belangrijk daarbij is de vereenvoudiging van de administratieve processen tussen verzekeraar en tussenpersoon.
Het stimuleringsbedrag komt voort uit de Stichting Nationale-Nederlanden Technologiefonds. Deze stichting werd in 1996 voor de duur van vier jaar ingesteld en was er op gericht de ontwikkeling van informatietechnologie in intermediaire distributiekanalen extra impulsen te geven. Bij de ontbinding van de stichting was er een batig saldo van f 80.000.
NN-directeur Hans Kadiks (midden) overhandigt de cheque aan Berrie van der Heide (NVA, links) en Harrie van Vroenhoven (NBVA).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.