nieuws

NN gaat ‘landelijk’ met Combinance

Archief

Nationale-Nederlanden gaat het financiële concept Combinance in september landelijk introduceren. De ING-dochter lanceerde het concept eind vorig jaar op proef bij een selecte groep van 27 intermediairs in de Randstad.

Het pakket biedt een combinatie van verzekerings- en bancaire producten en richt zich op vermogensvorming op korte en lange termijn. Naar aanleiding van de proefperiode heeft NN besloten Combinance in september landelijk beschikbaar te stellen voor het intermediair. Een groep van 200 tussenpersonen start daartoe in mei met een opleiding die zal duren tot september.
Overigens kunnen alle tussenpersonen van NN zich aanmelden voor de opleiding. “Maar niet iedereen zal dat doen. Adviseurs die geen affiniteit hebben met beleggen, zullen minder geïnteresseerd zijn”, aldus een NN-woordvoerder, die niet wilde zeggen hoeveel klanten inmiddels een Combinance-pakket hebben gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.