nieuws

NN Financiële Diensten scoort met Oranje Lening

Archief

Nationale-Nederlanden Financiële Diensten zegt flink te scoren met de actie rond haar spaar/leen-rekening, die vanwege het EK voetbal tijdelijk is omgedoopt in ‘Oranje Lening’.

NN, hoofdsponsor van het nationale voetbalteam, betaalt aan elke klant met een nieuwe spaar/leen-rekening minimaal 10% van de betaalde rente over 1995 terug. Mocht Oranje de halve finale winnen, bedraagt het rentevoordeel 25%, en 50% bij het behalen van het Europees kampioenschap tot een maximum van f 1.000.
Flinke impuls
Volgens en woordvoerder van NN loopt de actie goed. Hoewel de aanvragen vóór 15 juni binnen moeten zijn, zouden geen cijfers kunnen worden genoemd. “De actie geeft een flinke impuls aan onze verkoop”, aldus de woordvoerder.
De rente-restitutie vindt plaats in januari volgend jaar, op voorwaarde dat het getekende contract vóór eind deze maand in bezit is van NN Financiële Diensten.
De actie wordt ondersteund door middel van 50 spots over de Oranje Leningen op de radio en in kranten.
EK voetbal… dankbaar thema van Oranje-hoofdsponsor NN.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.