nieuws

NN eist bij eigen kantoren tot 90% productie

Archief

De ING Assurantiekantoren krijgen snoeiharde productie-eisen opgelegd door eigenaar Nationale-Nederlanden

De kantoren moeten 90% van de leven- en hypotheekproductie en 60% van de schadeproductie onderbrengen bij NN. Buitendienstmensen worden daartoe gestimuleerd met ‘distributieprovisie’: extra provisie (6%) voor productie bij NN en andere ING-labels, bovenop de basisprovisie (15%). Ook kunnen medewerkers bonussen van een maandsalaris of € 5.000 tegemoet zien als de productie-eisen (90% en 60%) worden gehaald. In een interne presentatie is zelfs gesteld dat “premie geen argument is” om een polis níet bij NN onder te brengen. Ondanks dat AM beschikt over interne stukken die de beweringen van huidige en ex-medewerkers staven, spreekt NN de aantijgingen tegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.