nieuws

NN doet Timmermans Assurantiën over aan directie

Archief

Nationale-Nederlanden heeft zijn belang van 100% in W.H. Timmermans Assurantiën (Nijmegen) overgedragen aan de directie.

De aandelenoverdracht gaat gepaard met een samenvoeging van de bedrijven W. H. Timmermans Assurantiën en Koch & Brink Groep (Nijmegen). De fusiecombinatie zet haar bemiddelingsactiviteiten voort onder de handelsnaam Timmermans Koch & Brink, waarvan de directie wordt gevoerd door de eigenaren Herman Koopman (50%) en Peter Koch (50%).  Bij het fusiebedrijf werken vijftien medewerkers.
De aandelenoverdracht is volgens directeur Koopman ingegeven door de overtuiging dat “zelfstandig verder gaan beter past dan opgaan in een samenwerkingsverband onder één label”. Daarmee doelt Koopman op het voornemen van Nationale-Nederlanden om zijn captives zo veel mogelijk te clusteren onder één verkooplabel.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.