nieuws

NN-concept Combinance nu landelijk verkrijgbaar

Archief

Na een proefperiode waarbij 27 tussenpersonen betrokken waren, heeft Nationale-Nederlanden op 1 september landelijk het financieel concept Combinance geïntroduceerd.

De afgelopen maanden zijn tweehonderd tussenpersonen opgeleid tot Combinance-adviseur. Het pakket van bancaire en verzekeringsproducten, waarbij de nadruk ligt op beleggen, kan uitsluitend worden gesloten bij deze tussenpersonen. Ter ondersteuning van de adviseur zijn nog eens drie teams van in totaal 37 ‘Combinance-specialisten’ opgericht.
De klant kan via internet met een persoonlijke toegangscode zijn portefeuille beheren en kan met vragen ook rechtstreeks het specialistenteam van NN benaderen. De adviseur heeft de beschikking over een adviessoftwarepakket en informatie over Combinance die hij kan aanpassen aan de ‘look and feel’ van zijn eigen internetsite.
Ter introductie van het nieuwe concept is NN een uitgebreide reclamecampagne gestart.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.