nieuws

NN belangrijkste SDP-verzekeraar

Archief

De zogeheten SDP-verzekeraars zijn Aegon, Allianz, Amev, AXA, Conservatrix, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, Onderlinge s-Gravenhage, Nationale-Nederlanden, Interpolis, Levob, Nieuwe Hollandse Lloyd, Reaal, Winterthur en Zwitserleven

Zij bieden het product sinds januari 2003 niet meer aan; Olma en VVAA hadden zich in 1998 resp. 2000 al uit de regeling teruggetrokken. Onder de SDP-vlag lopen momenteel nog zon 8.500 premievrije polissen en pensioenuitkeringen. Met ruim 3.000 polissen is NN de belangrijkste verzekeraar in het samenwerkingsverband.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.