nieuws

‘Niksdoen’ bij FairGo

Archief

Met als kloppend hart de internet-site www.niksdoen.nl promoot FairGo deze maand het indexbeleggen met verzekeringspremies.

Aan de Internet-site www.niksdoen.nl is af te leiden dat FairGo onderdeel uitmaakt van het Achmea-concern. Associaties met sites van Scaramea en Centraal Beheer komen boven.
Na vele clicks stuit de surfer op de aanbieder (FairGo) en diens producten (Beurs Index Lijfrenteplan, Pensioenplan en Hypotheekplan). Premies voor deze verzekeringen kunnen worden belegd in twee indexfondsen: het FairGo Midkap Index Fonds (gekoppeld aan de Amsterdamse Midkap-index) en het FairGo Euro Stoxx 50 Fonds (gekoppeld aan de Dow Jones Euro Stoxx 50-index). Deze fondsen werden begin vorig jaar geïntroduceerd.
De gehele maand juni vraagt FairGo via kleine dagbladadvertenties, radiocommercials en Internet-banners aandacht voor de site www.niksdoen.nl. Verder worden mensen per telefoon te woord gestaan op het speciale actienummer 0800-0695. Doel van de actie is het genereren van leads, die doorgespeeld zullen worden naar met FairGo samenwerkende tussenpersonen. Via een zeer kostbare mailing is het intermediair over de actie geïnformeerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.