nieuws

Nieuwsbrief EMU & Euro

Archief

Bij Samsom Bedrijfsinformatie is onlangs de Nieuwsbrief EMU & Euro verschenen.

De nieuwsbrief brengt de gevolgen van de invoering van de euro en EMU voor organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid in kaart. Aan bod komt nieuws over deelnemende landen, politieke visies, gevolgen voor de automatisering, boekhouding, treasury enzovoort.
De uitgave komt tot stand in samenwerking met de Rabobank, Moret, Ernst & Young en CMG. De Nieuwsbrief EMU & Euro verschijnt elf keer per jaar en kost normaal f 129. Ter kennismaking bedraagt de prijs van een jaarabonnement tijdelijk f 99; een proefabonnement (drie nummers) kost f 25.
Voor informatie: Samsom Bedrijfsinformatie, tel. 0172-46.68.00.
Redactieleden drs. W. Boonstra (midden) van Rabobank Nederland en prof. dr. L.G. van der Tas (rechts) van Moret Ernst & Young en hoogleraar Externe Berichtgeving aan de Erasmus Universiteit overhandigen de nieuwsbrief aan Rabo-topman Wijffels.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.