nieuws

Nieuwkomer Finansi wil vanuit Halsteren de regio veroveren

Archief

Patrick Jungbeker en Wander Koole hebben Finansi (Halsteren) opgericht, gespecialiseerd in autolease, kredieten en kredietbescherming.

Finansi staat voor Financieel Service Intermediair. “Het gaat ons niet alleen om de uitstraling en het geschreeuw van ‘ik ben de goedkoopste’. De consument zit te wachten op het juiste advies, onderbouwd vanuit een brede kijk op de markt en vanuit de mogelijkheden die alle kredietverstrekkers te bieden hebben”, zegt Jungbeker.
Het tweetal is nu nog samen, maar heeft een kantoor in laten richten met zes werkplekken. “Vanuit Halsteren bestrijken we Zeeland, Brabant en Zuid-Holland en de bedoeling is zo snel mogelijk de grootste te worden in deze regio”, zegt Jungbeker strijdvaardig.
Finansi heeft een eigen AFM-vergunning voor kredieten, kredietbescherming en lease. Maar het bedrijf doet ook in hypotheken, pensioenen en assurantiën. “voorlopig besteden we dat nog uit aan een aanverwant kantoor”, legt Jungbeker uit. “Maar als dat loopt, gaan we voor eigen vergunningen zorgen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.