nieuws

Nieuwigheden in aov van Levob

Archief

Levob Schade heeft een aantal nieuwe aspecten aan het gros van haar arbeidsongeschiktheidsprodukten toegevoegd.

De maatschappij vergoedt voortaan, bovenop de uitkering voor arbeidsongeschiktheid, de kosten van arbeidsdeskundige begeleiding en advies. Voorwaarde is wel, dat de te maken kosten van te voren worden voorgelegd en goedgekeurd.
Voor verzekerden die in beroepsklasse 1 of 2 vallen en die voor zowel rubriek A als rubriek B minimaal f 50.000 hebben verzekerd, geldt voortaan een gratis ongevallendekking. Als derde nieuwigheid heeft Levob de zogeheten Top Range geïntroduceerd. Dit houdt in, dat de verzekerde zelf bepaalt vanaf welke arbeidsongeschiktheidsgraad de uitkering moet ingaan. Tegen een oplopende premiekorting kan gekozen worden uit de ‘drempel-graden’ 45, 55, 65 en 80%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.