nieuws

Nieuwe ziektekostenverzekeringen bij De Amersfoortse

Archief

De Amers­foortse presenteert twee varianten voor Basisverzekering in het nieuwe zorgstelsel: de Basisverzekering Uitgebreid en de Basisverzekering Optimaal. De dekking van beide verzekeringen is identiek, maar bij de Uitgebreid-variant moet in sommige gevallen gebruik worden gemaakt van gecontracteerde zorgverleners. 

Verder biedt de verzekeraar drie aanvullende verzekeringen en drie aanvullende tandartsverzekeringen. Ook zijn aanvullende verzuim- en zorgdiensten modules ontwikkeld voor werkgevers en zelfstandig ondernemers. Verder accepteert De Amersfoortse iedereen voor een aanvullende verzekering in combinatie met een Basisverzekering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.