nieuws

Nieuwe WGA-actie van NN Wie vóór 1 juni een WGA-hiaatverzekering

Archief

sluit bij Nationale-Nederlanden, betaalt vanaf 1 mei premie, maar heeft met terugwerkende kracht dekking vanaf 1 januari 2006

De verzekeraar speelt hiermee in op het succes van zijn vorige actie, waarbij bedrijven tot 1 april gratis inloopdekking kregen bij het sluiten van een WGA-hiaatverzekering. NN doet geen mededeling over het aantal gesloten polissen, maar wijst voor het succes van de actie op de uitkomst van de Zorg- en InkomensverzekeringsMonitor van het adviesbureau MarketConcern. Uit dit jaarlijkse onderzoek onder 1.650 werkgevers komt NN als de favoriete WIA-hiaatverzekeraar naar voren. Met de nieuwe actie wil NN het intermediair opnieuw de mogelijkheid geven hun klanten een scherp aanbod te doen. De WGA-Hiaat verzekering van NN vult de WGA-vervolguitkering – die is gebaseerd op het minimumloon – aan tot een uitkering gebaseerd op het eigen loon.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.