nieuws

Nieuwe volmacht Unigarant

Archief

(Harderwijk)

Dit volmachtbedrijf, opgericht in 2003, werkt uitsluitend via tussenpersonen werkzaam in de regio Noord-Oost Nederland. Het bedrijf richt zich op de verkoop van schadeverzekeringen aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Diverse volmachtverlenende verzekeraars besteden geheel of gedeeltelijk hun primaire proces, bestaande uit verkoop, beheer, administratie en schadebehandeling, uit aan CDS Assuradeuren. Op de foto (zittend): business-unitmanager Atp Levent Türkmen van Unigarant (links) en CDS-directeur Peter Bezemer. Koen Akkerman, verkoopmanager Volmachten(links) en accountmanager Dirk-Jan Dijkstra, beiden van Unigarant, kijken toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.