nieuws

Nieuwe vergelijkingssite voor bedrijven

Archief

De nieuwe virtuele makelaar Creditbroker.com richt zich op het vergelijken van aanbieders op het gebied van kredietverzekering, factoring, leasing en bedrijfsfinanciering.

Op de site (www.creditbroker.com) kunnen voor deze producten offertes worden opgevraagd. De uitgebrachte offertes worden door Creditbroker.com vergeleken op prijsstelling en voorwaarden en voorzien van commentaar en advies doorgestuurd naar de klant. Als de klant akkoord gaat met een van de offertes, wordt deze in contact gebracht met de aanbieder.
“Creditbroker.com zal zelf geen polissen afsluiten en begeleiden, maar beperkt zicht tot het vergelijken van de aanbieders en het bij elkaar brengen van maatschappij en klant. Voor het makelaarschap op de polissen worden gespecialiseerde partijen ingeschakeld die voor de uiteindelijke afronding en begeleiding zorgen”, zegt initiatiefnemer Tom Cortvriend.
De virtuele makelaar is opgezet door Tom Cortvriend en Hans Pragt, beiden directeur bij Swift & Legal Credit Management in Apeldoorn. Partner is ook CDC Assurantiën in Geldermalsen. Hans Pragt is de man achter lease.pagina.nl en debiteuren.pagina.nl, twee dochters van www.startpagina.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.