nieuws

Nieuwe spaarhypotheek Reaal

Archief

Reaal heeft de Rente Keuze Hypotheek gelanceerd, een spaarhypotheek waarbij de rentevaste periode van de lening en het spaardeel apart kunnen worden bepaald.

Volgens Reaal kan daarmee beter worden ingespeeld op renteontwikkelingen in de markt. Er kan worden gekozen uit het Combi- of Combi Voordeel-arrangement. “Een ingebouwde Premiemonitor houdt in de gaten of de opbouw van het kapitaal op koers ligt”, licht Reaal toe. “Tijdens de looptijd van de hypotheek kan een overlijdensrisicodekking worden toegevoegd of verwijderd en bepaalt de klant zelf de hoogte van de uitkering bij overlijden.”
Voor de Rente Keuze Hypotheek geldt een renteopslag van 0,15%. De rentevergoeding op de spaarverzekering bedraagt de rente van de hoogste risicoklasse van het gekozen hypotheekarrangement plus een productopslag van 0,15%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.