nieuws

Nieuwe rapporten reserve assurantie eigen risico

Archief

Van de burelen van de afdeling Informatie van de Fiod zijn een zevental nieuwe rapporten verschenen over de eventuele vorming van een assurantiereserve voor eigen risico.

Drie rapporten verschenen over de branche rotatiedruk. Onderzocht zijn de risico’s van machineschade (Raer 96.00.11A), van machinebedrijfsschade (Raer 96.00.11B) en van productaansprakelijkheid (Raer 96.00.11C).
Voor afval inzamelende bedrijven is het cascorisico van vrachtauto’s, bij wagenparken van meer dan 250 auto’s, onderzocht (Raer 97.00.05). In rapport Raer 95.00.40 is het milieu-aansprakelijkheidsrisico beschreven van fabrikanten van schoonmaak- en reinigingsmiddelen voor de grafische industrie.
Voor fabrikanten en handelaren van paneel- en vouwwanden is voor het kredietrisico in binnen- en buitenland onderzocht of een assurantiereserve eigen risico kan worden gevormd (Raer 95.00.38). Datzelfde risico is in kaart gebracht voor handelaren in schroot en/of oude en nieuwe non-ferro metaalafvallen (Raer 96.00.12).
De rapporten zijn opvraagbaar bij de Fiod onder tel. 023-546.13.42.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.