nieuws

Nieuwe producten onder Quarré-label

Archief

Onder het label van inkoopcombinatie Quarré verkopen MNF Bank en Allianz-dochter Universal Leven vanaf 1 juli twee nieuwe hypotheken en een nieuwe rentevariant. De spaarhypotheek Lifetime Spaar(Meer)hypotheek onderscheidt zich volgens de ontwikkelaars met snelle opbouw van de spaarwaarde, een scherpe premie en zeer lage netto lasten. Bij deze hypotheekvorm kan de klant kiezen voor de eveneens nieuwe Connectierente.

Met de Extra Ruimte Hypotheek kunnen adviseurs volgens Quarré inspelen op consumenten die nu al rekening willen houden met toekomstige leefomstandigheden. “Ook voor de consument die op dit moment (extra) ruimte wenst, is dit product zeer interessant.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.